Betaalmogelijkheden

U kunt bij iGarden veilig op meerdere manieren betalen. De 4mogelijke manieren van betalen zijn: betalen via iDEAL, betalen via Bancontact, betalen per bankoverschrijving of betaling bij levering (rembours).

 

ideal-logo.jpg

1) Betaling via iDEAL

 

Betalingen via iDEAL zijn alleen mogelijk voor bestellingen binnen Nederland. Bij deze betaalmethode kunt u direct tijdens het bestelproces de betaling afhandelen via uw eigen bank.

Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. iDEAL is het systeem dat u direct koppelt aan uw internetbankierprogramma bij een online aankoop. Om gebruik te maken van iDEAL hoeft u zich niet te registreren, bestanden te downloaden of een account aan te maken. Maakt u gebruik van internetbankieren bij ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Rabobank, SNS Bank, SNS Regio Bank of Triodos Bank, dan kunt u direct met iDEAL betalen. U rekent dan snel en gemakkelijk af in de vertrouwde internetbetaalomgeving van uw eigen bank.

 

2) Betaling via Bancontact

 

Betalingen via Bancontact zijn alleen mogelijk voor bestellingen binnen België. Bij deze betaalmethode kunt u direct tijdens het bestelproces de betaling afhandelen via uw eigen bank.

 

3) Bankoverschrijving

 

U kunt uw bestelling ook vooruit betalen door middel van een bankoverschrijving. U kunt het totaalbedrag overmaken op Rabobank rekeningnummer NL39 RABO 0149 6805 38 t.n.v. iGarden te Helmond onder vermelding van uw bestelnummer. In dit geval gaan wij pas tot verwerking van de bestelling over als de betaling ontvangen is. De verwerking van uw betaling kan enkele dagen duren. Vervolgens gelden de levertijden die op dat moment op de site vermeld staan.

 

4) Betaling bij levering (onder rembours)

 

Wij bieden de mogelijkheid om al uw aankopen pas bij levering te betalen (onder rembours). U betaalt het totaalbedrag dan aan de chauffeur bij levering van uw bestelling met contant geld (graag gepast betalen) of per pin in geval van levering van een blokhut of garage.

Voor de artikelen waar de optie betalen onder rembours niet standaard staat aangegeven kan dit op aanvraag.

In dit geval kunnen we om een aanbetaling vragen van maximaal 50% van het totaalbedrag en zijn de gemaakte rembourskosten voor de klant.

De rembourskosten zijn afhankelijk van de productcategorie.

 

 

Aanbetaling

 

Voor bepaalde artikelen vragen wij om een aanbetaling voordat we de verwerking van de bestelling in gang kunnen zetten. Dit zijn bijvoorbeeld maatwerk artikelen, artikelen die speciaal voor u besteld moeten worden of speciaal voor u behandeld worden met bijv. een impregneermiddel of beits. Voorbeelden van deze artikelen zijn maatwerk blokhutten, producten van het merk Biohort en vooraf geïmpregneerde of op kleur gespoten blokhutten en garages.