Hillhout configurator

Bent u op zoek naar een tuinhuis van het merk Hillhout en wilt u deze volledig naar uw wensen kunnen aanpassen? Zoek niet verder, met de Hillhout configurator kunt u uw tuinhuis van Hillhout eenvoudig precies zo maken, zodat u het perfecte tuinhuis voor uw tuin heeft. Met de 3D-configurator ziet u direct op uw beeldscherm hoe het tuinhuis eruit komt te zien. Ideaal voor iedereen die graag eerst een beeld heeft bij wat ze in huis halen.

 

Toon configurator op volledig scherm

 

 

Toon configurator op volledig scherm

 

Waarom is de Hillhout configurator zo handig?

Met de Hillhout configurator stelt u eenvoudig het tuinhuis of de overkapping van uw dromen samen. In de configurator ziet u direct welke opties beschikbaar zijn. Daarnaast ziet u meteen een 3D-model waarin al uw aangegeven opties zichtbaar zijn. Zo vormt u gemakkelijk een beeld of het tuinhuis inderdaad mooi zou staan in uw tuin. Ten slotte ziet u een richtprijs voor het door u samengestelde tuinhuis. Hierdoor heeft u een duidelijk beeld van welke wijzigingen kosten met zich meebrengen en houdt u gemakkelijk zelf in controle wat u wilt betalen.

 

Let op: het betreft een richtprijs. Wanneer u het tuinhuis geconfigureerd heeft zullen wij altijd nog een definitieve totaalofferte opmaken.

 

Wat is er allemaal mogelijk met de Hillhout configurator?

Er is ontzettend veel mogelijk met de Hillhout configurator. Daarom laten we hier stapsgewijs zien wat er allemaal kan, zodat u de configurator rustig en gemakkelijk kunt gebruiken.

 

1. Kies het type buitenverblijf dat u wenst

In de Hillhout configurator kiest u het gewenste soort buitenverblijf dat u wilt realiseren. U kunt kiezen uit twee typen plat dak overkappingen, een zadeldak overkapping of twee typen kapschuren. Ga hierbij vooral na wat het mooist in uw tuin staat.

 

2. Kies de uitvoering van het buitenverblijf

Afhankelijk van het type buitenverblijf dat u kiest, kunt u kiezen uit verschillende uitvoeringen. Per type buitenverblijf zijn er verschillende mogelijkheden. Op deze manier kunt u elke soort overkapping die Hillhout te bieden heeft selecteren.

 

3. Kies het aantal segmenten

Elke situatie is anders en dus is het mogelijk dat u een schuurtje wilt inbouwen of wellicht een extra zitgedeelte wilt creëren. Door te spelen met het aantal segmenten is het mogelijk de indeling van de staanders/palen van de overkapping naar wens in te delen. Zo maakt u het tuinhuis volledig naar uw wensen en passend voor uw tuin.

 

4. Kies de gewenste afmetingen voor uw overkapping

Naast het type, de uitvoering en de indeling van de segmenten is natuurlijk ook de maatvoering van de toekomstige overkapping of het tuinhuis enorm van belang. U kunt kiezen voor een diepte en een breedte. Hierbij heeft u de keuze uit enkele aangegeven opties. Zit uw gewenste formaat er niet bij? Dan raden we u aan om een tuinhuis volledig op maat te laten maken.

 

5. Bepaal nogmaals de verdeling van de staanders

U heeft een breedte gekozen. Bij de meeste breedtes is het vervolgens nog mogelijk de verdeling van de middelste staanders aan te passen, waardoor u kunt spelen met de afstand(en) tussen de palen. Is dit bij u niet het geval? Dan heeft u een breedte gekozen waarbij de staanders per sé op de desbetreffende plek moeten staan.

 

6. Kies de gewenste wanden

Alleen een geraamte is in de meeste gevallen niet het gewenste eindresultaat. Kies daarom de eventueel gewenste wanden die u in de overkapping wilt verwerken. U kiest per wand welke soort wand u hierin wilt verwerken. Daarbij heeft u opties om deuren en ramen toe te voegen op gewenste plaatsen. Hierdoor kunt u spelen met de lichtinval die in het tuinhuis of onder de overkapping aanwezig zal zijn.

 

7. Wilt u extra verlichting in een lichtstraat bij uw Hillhout tuinhuis?

Een enorme trend is het toevoegen van een lichtstraat aan de overkapping. Door de lichtstraat te verwerken in het dak van de overkapping zorgt u voor een enorme hoeveelheid licht en voorkomt u dat het te donker wordt onder uw overkapping. Met een lichtstraat kunt u ook 's avonds genieten van uw overkapping of tuinhuis. Let wel op dat dit niet bij elk type buitenverblijf mogelijk is.

 

8. Het type en kleur van de dakbedekking

Een overkapping zonder dak is niet bepaald handig. Daarom is het in de configurator mogelijk om de gewenste dakbedekking toe te voegen. Kies het type dakbedekking en de kleur. U ziet de resultaten direct in de 3D-configurator verschijnen.

 

9. Materialen en de kleur van de basis

Kies de gewenste materialen en kleuren voor de basis van het buitenverblijf. Wenst u de overkapping in vurenhout of in Douglas hout te realiseren? Moet de basis een natuurlijke kleur krijgen of wilt u deze wellicht in het antraciet, grijs of wit? Het kan allemaal!

 

10. Waterafvoer

Een buitenverblijf heeft een dak en hier kan water op blijven staan. Daarom is het in veel gevallen wenselijk om te zorgen voor een goede waterafvoer. In de Hillhout configurator is het mogelijk deze regenwaterafvoer gemakkelijk toe te voegen. Bekijk welke optie u het mooist vindt, er zijn namelijk verschillende mogelijkheden.

 

11. Fundering in de vorm van betonpoeren

De basis moet goed zijn en daarom is het noodzakelijk om te zorgen voor een goede fundering voor het buitenverblijf. In de Hillhout configurator is het daarom mogelijk om met één druk op de knop betonpoeren toe te voegen voor uw buitenverblijf. Ga hierbij na wat het meest geschikt is in uw tuin, dit is essentieel voor een goed fundament van uw Hillhout overkapping of tuinhuis.

 

12. Verlichting via de Hillhout configurator

Door spotjes of wandverlichting te monteren tijdens de opbouw wordt eventuele verlichting erg mooi verwerkt in de gordingen en wanden van uw buitenverblijf. Zo brengt u sfeer onder uw overkapping terwijl u geniet van de avond.

 

Wanneer u uw gewenste uitvoering geconfigureerd heeft, zullen we een passende totaalofferte voor u maken.

 

Maak nu het Hillhout tuinhuis of overkapping van uw dromen met de configurator

De gebruiksvriendelijke Hillhout configurator is ideaal wanneer een standaard tuinhuis of overkapping niet aan uw wensen voldoet. Met de configurator kiest u uit een breed scala aan opties, passend bij uw wensen. Zijn uw wensen nog specifieker? Wij bieden ook volledige tuinhuizen en overkappingen op maat aan waarbij u exact kunt aangeven wat u allemaal wil. Zo zorgen we bij iGarden ervoor dat er voor iedere tuin een geschikte oplossing is!