Hillhout Configurator

 

Toon configurator op volledig scherm

 

 

Toon configurator op volledig scherm

 

Wat is er allemaal mogelijk met de Hillhout configurator?

1. Kies het type buitenverblijf dat u wenst

In de Hillhout configurator kiest u het gewenste soort buitenverblijf dat u wilt gaan realiseren. U kunt kiezen uit 2 type plat dak overkappingen, een zadeldak overkapping of 2 type kapschuren.  ellen in modulair uit te breiden maatvoeringen

2. Kies de uitvoering van het buitenverblijf

Afhankelijk van het type buitenverblijf dat u kiest kunt u ook kiezen uit verschillende uitvoeringen. Per type buitenverblijf verschillen de mogelijkheden hierin. Op deze manier kunt u elke soort overkapping die Hillhout te bieden heeft selecteren.

3. Kies het aantal segmenten

Elke situatie is anders en dus is het mogelijk dat u een schuurtje wilt inbouwen of wellicht een extra zit gedeelte. Door te spelen met het aantal segmenten is het mogelijk de indeling van de staanders/palen van de overkapping naar wens in te delen.

4. Kies de gewenste afmetingen voor uw overkapping

Naast het type, de uitvoering en de indeling van de segmenten is natuurlijk ook de maatvoering van de toekomstige overkapping enorm van belang. U kunt hier kiezen voor een diepte en een breedte.

5. Bepaal nogmaals de verdeling van de staanders

U heeft een breedte gekozen. Bij de meeste breedtes is het vervolgens nog mogelijk de verdeling van de middelste staanders aan te passen, waardoor u kunt spelen met de afstand(en) tussen de palen.

6. Kies de gewenste wanden

Alleen een geraamte is in de meeste gevallen niet het gewenste eindresultaat. Kies daarom de eventueel gewenste wanden die u in de overkapping wilt gaan verwerken. U kunt per wand kiezen welke soort wand u hierin wilt verwerken.

7. Wenst u een lichtstraat?

Een enorme trend is het toevoegen van een lichtstraat aan de overkapping. Door de lichtstraat te verwerken in het dak van de overkapping zorgt u voor een enorme hoeveelheid licht en voorkomt u dat het te donker wordt in uw overkapping. Let wel op dat dit niet bij elk type buitenverblijf mogelijk is.

8. Het type en kleur van de dakbedekking

Een overkapping zonder dak is niet bepaald handig. En daarom is het in de configurator ook mogelijk om de gewenste dakbedekking toe te voegen. Kies het type dakbedekking en ook de kleur. U ziet de resultaten direct op de 3D-tekening verschijnen.

9. Materialen en de kleur van de basis

Kies de gewenste materialen en kleuren voor de basis van het buitenverblijf. Wenst u de overkapping in Vurenhout of in Douglas hout te realiseren? Moet de basis een natuurlijke kleur krijgen of wilt u deze wellicht in het antraciet, grijs of wit? Het kan allemaal!

10. Waterafvoer

Een buitenverblijf heeft een dak en hier kan water op blijven staan. Daarom is het in veel gevallen wenselijk om te zorgen voor een goede waterafvoer. In de Hillhout configurator  is het mogelijk deze regenwaterafvoer gemakkelijk toe te voegen.

11. Fundering in de vorm van betonpoeren

De basis moet goed zijn en daarom is het noodzakelijk om te zorgen voor een goede fundering voor het buitenverblijf. In de Hillhout configurator is het daarom mogelijk om met één druk op de knop betonpoeren toe te voegen voor uw buitenverblijf.

12. Verlichting via de Hillhout configurator

Door spotjes of wandverlichting te monteren tijdens de opbouw kan u de verlichting erg mooi verwerken in de gordingen en wanden van uw buitenverblijf. Zo brengt u sfeer onder uw overkapping terwijl u geniet van de avond.

Wanneer u uw gewenste uitvoering geconfigureerd heeft zullen we een passende totaalofferte voor u maken.