Woodpro configurator

Wilt u een tuinhuis van Woodpro, maar staat uw gedroomde huisje niet tussen ons assortiment? Niet getreurd: met de 3D-configurator van Woodpro maakt u zelf uw eigen blokhut helemaal zoals u wilt! Met de Woodpro configurator ziet u uw eigen ontwerp direct op uw beeldscherm. Zo ziet u gelijk of de blokhut mooi in uw tuin staat.

 

Toon configurator op volledig scherm

 

 

Toon configurator op volledig scherm

 

Wat zijn de voordelen van de Woodpro configurator?

Met de Woodpro configurator maakt u tuinhuizen eenvoudig volledig naar uw wens. Denk hierbij aan verschillende wanden, deuren, ramen en afmetingen. Wilt u een luifel? Heeft u liever een zadeldak of juist een plat dak? Wat uw wensen ook zijn, met de Woodpro configurator maakt u het tuinhuis van uw dromen. Dankzij de augmented reality van de configurator krijgt u direct een ontwerp van het door u gemaakte tuinhuis. Daarnaast heeft u bij de Woodpro configurator de optie om te starten vanuit een sjabloon, waardoor u uw wensen er automatisch (deels) in voor kunt laten komen. Ten slotte is er altijd een richtprijs te zien. Zo heeft u zelf in de hand wat uw tuinhuis ongeveer gaat kosten. Heeft u een keuze gemaakt? Dan maken wij altijd een definitieve offerte op. Deze kan verschillen van de richtprijs in de configurator.

 

Let op: we raden u aan om de configurator enkel op desktop of laptop te gebruiken. Dit werkt het prettigst.

 

Wat zijn de mogelijkheden met de Woodpro configurator?

De mogelijkheden met de Woodpro configurator zijn enorm. Daarom laten we hier stapsgewijs zien wat er allemaal mogelijk is. Zo kunt u de configurator rustig en zonder problemen gebruiken.

 

1. Kies uw product of sjabloon

Begin met het kiezen van een sjabloon dat aan uw wensen voldoet. Gebruik de handige filteropties om uw zoekopdracht te specificeren. Zodra u het perfecte sjabloon heeft gevonden, klikt u op 'ontwerp starten' om uw creativiteit te ontplooien.

 

2. Afmetingen en structuur van wanden en luifels

Kies de vorm, grootte en afmetingen van uw tuinconstructie. Gebruik uw muis om een muur te kiezen, sleep deze naar links of rechts om de grootte aan te passen. Wanneer u op een muur klikt, verschijnt er een menu met verschillende opties. Bij het kiezen van een luifel, wijzigt u de grootte door aan de gestippelde lijn te trekken. Klik op de muur of lijn om de beschikbare mogelijkheden te zien.

 

3. Dakontwerp

In deze fase selecteert u een dakstijl naar wens. Kies uit verschillende daktypen, waaronder het zadeldak waarbij dakshingles standaard zijn inbegrepen. U kunt kiezen uit vijf kleuren: zwart, blauw, bruin, groen of rood. Bedenk van tevoren goed welke kleuren het mooist passen bij de rest van uw tuin.

 

4. Deurkeuze

Kies uw voorkeursdeur uit onze selectie. Gebruik het plusteken (+) op de plattegrond om te zien waar de deur geplaatst kan worden. Door op het + teken te klikken, positioneert u de deur op de gewenste locatie. Kiest u voor een dubbele deur of juist voor een enkele? Wilt u een deur met een raam erin of juist niet? Het is allemaal mogelijk met de configurator.

 

5. De keuze van ramen

Kies uit verschillende raamopties onderaan het scherm. Al onze ramen zijn standaard voorzien van dubbel glas. Voeg het gekozen raam toe aan uw plan door op de + te klikken. Voor extra ramen, herhaal dit proces. De '+' markeert de plekken waar ramen kunnen worden geplaatst. Ook hier zijn de opties weer ontzettend verschillend. Zo is er voor ieder wat wils.

 

6. Kleurbehandeling van uw blokhut of overkapping

Kies de gewenste kleurbehandeling voor uw blokhut of overkapping. De opties zijn:

  • Sproei-impregnatie: in wit, grafietgrijs, bruin of lichtgrijs.
  • Keteldrukimpregnatie: in bruin.
  • Verfbehandeling: in stofgrijs (RAL 7037) of zuiver wit (RAL 9010).

De configurator past uw keuze automatisch aan in het 3D-model. U kunt tot drie verschillende kleuren per constructie kiezen. Ook bepaalt u hier hoe u de deuren en ramen behandeld wilt hebben. Deze kunt u laten beitsen of juist laten dompel-impregneren.

 

7. Extra opties

Nu uw basisontwerp compleet is, kunt u kiezen uit diverse afwerkingsopties, zoals een binnenvloer. Bekijk en selecteer de beschikbare opties in deze fase. U kunt ook extra verf bestellen. Klik vooral eens door alle opties heen, het zijn er namelijk ontzettend veel. Bekijk wat u mooi vindt en vooral ook wat u niet mooi vindt. Nu heeft u bijna het tuinhuis van uw dromen!

 

8. Bestelling afronden

Klik op het winkelwagen-icoon om uw gemaakte keuzes per stap te bekijken. Voor een gedetailleerd overzicht per stap, klik op de informatieknop. Als u hulp nodig heeft, klik dan op het vraagteken-icoon.

Wanneer u de gewenste uitvoering heeft geconfigureerd, maken we een passende totaalofferte voor u.

 

Uw gedroomde tuinhuis of overkapping maken met de Woodpro configurator

De Woodpro configurator is perfect voor wanneer een standaard tuinhuis of overkapping niet aan uw wensen voldoet. Deze 3D-configurator laat direct alle opties zien, waardoor uw gedroomde blokhut direct zichtbaar wordt. Heeft u toch nog extra wensen die u niet kunt laten uitkomen met de configurator? Bij iGarden maken we ook tuinhuizen volledig op maat. Zo kunt u exact aangeven wat uw wensen zijn. Samen zorgen wij ervoor dat iedere tuin kan worden voorzien van een prachtig tuinhuis!