Biohort bergingen

iGarden is erkend TOP dealer van Biohort tuinbergingen.

Biohort bergingen, de perfect opbergoplossing voor uw tuin!

 

Een ideale opbergoplossing?

Met de metalenbergingen van Biohort haalt u de ideale opbergoplossing in huis. De Biohort bergingen zijn in diverse formaten en uitvoeringen beschikbaar en zo kunt u, ongeacht de vorm of het formaat van uw tuin, altijd een berging vinden waarin u uw (tuin)spullen veilig en overzichtelijk op kunt bergen. 

Voor alle Biohort bergingen geldt dat deze met het oog op kwaliteit, functionaliteit en duurzaamheid geproduceerd worden, volgens de hoogste kwaliteitsmaatstaven en met gebruikmaking van uitsluitend de hoogwaardigste materialen.

 

Maar liefst 20 jaar fabrieks garantie  

De metalen Biohort bergingen hebben hierdoor dan ook een zeer lange levensduur en zijn volledig onderhoudsvrij. Producent Biohort geeft dan ook 20 jaar garantie op alle bergingen.

 

Naast de hoge kwaliteit en duurzaamheid van de Biohort bergingen heeft men het uiterlijk van de bergingen ook zeker niet buiten beschouwing gelaten. De diverse bergingen zijn dan ook zeer stijlvol uitgevoerd waardoor de bergingen een mooie, moderne uitstraling hebben.

De bergingen passen hierdoor dan ook uitstekend bij moderne architectuur.

 

Klik hier voor ons gehele Biohort assortiment!

 

 

Hieronder ziet u een overzicht van de diverse type bergingen uit het Biohort assortiment:

 

Biohort Highline

 

De Biohort Highline bergingen hebben een modern vlak dak en een rondom lopend geïntegreerd bovenraam. De Highline bergingen zijn verkrijgbaar in 2 afmetingen (de H2 en H4), met standaard en dubbele deuren en in de kleuren Zilver metallic en Donkergrijs metallic.

 

Biohort Highline H2 Zilver metallic.jpgBiohort Highline H4 Donkergri metallic.jpg

 

Biohort AvantGarde

 

De Biohort AvantGarde bergingen hebben een schuin aflopend plat dak en geïntegreerd bovenraam aan de voorzijde. De AvantGarde bergingen zijn verkrijgbaar in 4 afmetingen (de M, L, XL en XXL), met standaard en dubbele deuren en in de kleuren Zilver metallic, Donkergrijs metallic en Donkergroen.

 

Biohort Zilvermetallic L.jpgBiohort Donkergri metallic L.jpgBiohort Donkergroen L.jpg

 

 

Biohort Europa

 

De Biohort Europa bergingen hebben een puntdak en worden standaard met dubbele deuren geleverd.

De Europa bergingen zijn verkrijgbaar in 9 afmetingen (de Europa 1, 2, 2A, 3, 4, 4A, 5, 6 en 7) en in de kleuren Zilver metallic, Donkergrijs metallic, Kwartsgrijs en Donkergroen.

 

Biohort Europa Zilver metallic.jpgBiohort Europa Donkergri metallic.jpg Biohort Europa Kwartsgri.jpgBiohort Europa Donkergroen.jpg

 

Biohort Tuinkast

 

De Biohort Tuinkast bergingen worden standaard met dubbele deuren geleverd en zijn verkrijgbaar in de kleuren Zilver metallic, Donkergrijs metallic en Donkergroen.

 

Biohort Tuinkast Zilver metallic.jpgBiohort Tuinkast Donkergri metallic.jpgBiohort Tuinkast Donkergroen.jpg

 

Biohort WoodStock

 

De Biohort WoodStock bergingen hebben een schuin aflopend plat dak en zijn verkrijgbaar in 2 afmetingen (de WoodStock 150 en 230) en in de kleuren Zilver metallic en Donkergrijs metallic.

 

Biohort WoodStock Zilver metallic.jpgBiohort WoodStock Donkergri metallic.jpg

 

Biohort StoreMax

 

De Biohort StoreMax bergingen worden standaard geleverd met tweedelige roldeur met veerondersteuning.

De StoreMax bergingen zijn verkrijgbaar in 3 afmetingen (de StoreMax 120, 160 en 190) en de kleuren Zilver metallic, Donkergrijs metallic en Kwartsgrijs.

 

Biohort StoreMax Zilver metallic.jpgBiohort StoreMax Donkergri metallic.jpgBiohort StoreMax Kwartsgri.jpg

 

Biohort Hobbybox

 

De Biohort Hobbybox bergingen worden standaard geleverd met stevige deksel met gasveer.

De Hobbybox bergingen zijn verkrijgbaar in 3 afmetingen (de Hobbybox 100, 130 en 180) en de kleuren Zilver metallic, Donkergrijs metallic, Donkergroen en Wit.

 

Biohort Hobbybox Zilver metallic.jpgBiohort Hobbybox Donkergri metallic.jpgBiohort Hobbybox Donkergroen.jpgBiohort Hobbybox Wit.jpg

Biohort Panoramaserie

 

De Panorama-bergingen hebben een klassiek zadeldak met een rondom een bovenraam van plexiglas. Dat geeft mooie, moderne accenten waar de berging in elke tuin past. 

Biohort panaroma P1 dubbele deur.png Biohort panaroma P5.png

 

Met een Biohort berging kiest u voor kwaliteit

 

Biohort bergingen bieden de beste kwaliteit, functionaliteit en zekerheid. Onze klanten waarderen in het bijzonder de lange levensduur en onderhoudsvrijheid van deze Biohort opbergsystemen. Uw tevredenheid staat bij Biohort voorop! Doordacht design en de hoge Oostenrijkse kwaliteitsstandaard in de verwerking, betekenen dat u decennia lang plezier zult hebben van uw Biohort product.

 

Biohort bergingen staan al meer dan 30 jaar tot uw dienst, zodat wij met een gerust geweten 20 jaar garantie tegen roest kunnen geven. Wij verwerken alleen hoogwaardig materiaal van West-Europese leveranciers.

Voor meer informatie verwijzen we u ook naar https://www.biohort.com/