Lemax informatie pagina

 

Lemax Caddinygton Village

Een koude winterdag komt voorbij over de daken van Lemax Caddington Village, terwijl de mensen elkaar vriendelijk begroeten op de besneeuwde paden. De drukke straten maken plaats voor de vredige en rustige kerstavond. Bekijken »

Lemax Spooky Town

De Piratenstad Spooky Town collectie van Lemax is er een voor de echte liefhebber van griezel figuren en objecten. Naast dracula mummy's en lopende skeletten, vindt u ook diverse vervloekte gebouwen en piratenschepen. Bekijken »

Lemax Harvest Crossing

Opkomend, net als een eiland omringt door de het vasteland, speelt Lemax Harvest Crossing een centrale rol in het leven van mensen uit de regio. Bekijken »

Lemax Kermis

Voeg een stukje kleur en actie toe aan iedere Lemax stad met onze Lemax Kermis. De Kermis items kunnen niet ontbreken in een kinder-Lemax-dorp. Bekijken »

Lemax Vail Village

Het geluid van rinkelende bellen en een ‘Vrolijk Kerstfeest’ geroep, vult de lucht hier in Lemax Vail Village’s Main Street. Bekijken »

Lemax Figuren en diversen

In deze groep, Lemax Figuren, vind u complete families die wonen en werken in de diverse delen van Lemax Village. Ook vind u hier alle dieren uit het hele Lemax dorp, bomen, struiken en diverse accessoires. Bekijken »

Lemax Plymouth Corners

Het eenzame geluid van de golven gecombineerd met het gekrijs van de rondvliegende meeuwen op de achtergrond van een zout getinte achtergrond, vindt u in het charmerende stadje van Lemax Plymouth Corners.

Lemax Landschappen

De basis van elk Lemax dorp vindt u in deze groep; Lemax Landschappen. Rotspartijen, bomen, struiken, maar ook klinkers en water. Bekijken »

Lemax Santas Wonderland

Ga met ons mee op Lemax-reis naar de Noord Pool en ontdek een magisch land vol met elven, rendieren en speelgoedfabrieken. Start, hier in, Lemax Santa´s Wonderland, met het passievolle ontbijt bij de compleet vernieuwde Elf Diner restaurant.

Lemax Dickensville Elfsteden serie

Dickensville Elfsteden Serie. U proeft hier de sfeer tijdens de elfstedentocht. Een geweldige serie die niet kan ontbreken in uw Lemaxdorp.

Lemax Tafelstukken

Diverse Lemax tafelstukken die perfect bij uw eigen Lemax collectie passen vindt u hier. Bekijken »

Lemax My Village

Laat uw Lemax-dorp helemaal tot leven komen met de accessoires van My Village voor Lemax. Veruit de mooiste en mogelijkheid om alles net echt te maken. Bekijken »

 

 


Is uw dorp al compleet? Bekijk alle Lemax items » 


oude-lemax-website.png

De Lemaxsite, www.lemaxsite.nl, is sinds 6 oktober 2010 geïntegreerd in de geheel vernieuwe iGarden website. Lemax is als één van de hoofdonderdelen van iGarden toegevoegd. Met deze verandering hopen wij u beter van dienst te kunnen zijn en u gemakkelijker en sneller ons uitgereid assortiment Lemax te laten doorzoeken.

 

Wij blijven ons assortiment graag verbeteren en wij kunnen uw hulp daar uitstekend bij gebruiken. Heeft u opmerkingen of suggesties voor onze nieuwe iGarden website? Of wellicht specifiek voor dit Lemax onderdeel? Aarzel dan niet en neem contact met ons op! u kunt ons bellen op 0492 34 55 40 of mailen naar info@igarden.nl.

 

Bekijk onze collectie Lemax »