Hoekprieel

Een hoekprieel is een zeer interessante optie wanneer u uw tuin wilt voorzien van extra zitruimte of een extra decoratief element toe wilt voegen aan uw tuin. Bij iGarden verkopen we verschillende hoekprieëlen. Bekijk het volledige assortiment en vind de perfecte hoekprieel voor uw tuin.

Er zijn helaas geen producten gevonden in deze categorie en/of met deze filters.


Hoekprieel kopen voor in uw tuin?

Bent u op zoek naar een mooie toevoeging aan uw tuin die u ook nog eens kunt gebruiken als extra zitruimte, maar wilt u deze niet midden in uw tuin plaatsen? Dan is een hoekprieel een zeer goede optie voor u. Dit type prieel neemt niet te veel ruimte in beslag, maar is nog steeds zeer geschikt om te gebruiken als eyecatcher en/of als extra zitruimte. In ons assortiment vindt u verschillende hoekprieëlen.

 

Wat is een hoekprieel?

Een hoekprieel is een houten constructie die speciaal bedoeld is om in de hoek van uw tuin te plaatsen. Dankzij de bijzondere vorm en bouw van dit type prieel is deze zeer geschikt om een hoek van uw tuin mee op te vullen. Een hoekprieel is namelijk dicht aan de twee achterkanten die in de hoek staan. De ingang bevindt zich in het midden en is schuin gebouwd. Hierdoor is de benutting van de ruimte optimaal. Zo heeft u in een hoekprieel voldoende plaats om te zitten, zonder dat u veel ruimte in uw tuin kwijt bent.

 

De voordelen van een hoekprieel

Het grootste voordeel van een hoekprieel is het feit dat u niet veel ruimte in uw tuin hoeft in te leveren. In tegenstelling tot een ander prieel of paviljoen, is het hoekprieel namelijk geschikt om in de hoek van uw tuin te plaatsen. Zo geniet u nog steeds van alle voordelen van een prieel, maar is de ruimte in uw tuin niet onnodig verkleind. U kunt namelijk heerlijk genieten van uw hoekprieel door er een mooie loungeset in te plaatsen. Bovendien is een hoekprieel ook te gebruiken als extra stijlelement in uw tuin. Overweeg daarom nu nog het plaatsen van een prachtig hoekprieel.

 

Waarom een hoekprieel met plat dak een goede optie voor u is

Een hoekprieel kan een wat traditionele uitstraling geven aan uw tuin. Wilt u juist uw tuin een modern tintje geven? Dan is de hoekprieel met plat dak een zeer goede optie. Het plat dak zorgt voor een modernere uitstraling, zonder dat u concessies in kwaliteit hoeft te doen. Het hoekprieel met plat dak is qua oppervlak even groot. Het heeft enkel een ander type dak. Dus wilt u uw tuin voorzien van een hoekprieel, maar wilt u wel dat uw tuin zijn moderne look behoudt of hem juist een modern tintje geven? Kies dan voor een hoekprieel met plat dak.

 

Waarom een hoekprieel kopen bij iGarden?

Er zijn veel redenen om voor iGarden te kiezen als u een hoekprieel gaat kopen. Wij zetten de belangrijkste voor u op een rij: