Yardmaster metalen bergingen

Yardmaster is een kwaliteitsmerk op het gebied van bergingen. Yardmaster heeft zowel compacte bergingen voor tuingereedschap of tuinmeubels tot complete garages waarin u de auto kwijt kunt. De bergingen van Yardmaster zijn bovendien onderhoudsvrij.

Yardmaster 86TASL Shiplap

Yardmaster 86TASL Shiplap

243 x 202 cm (b x d)

Uit voorraad leverbaar Yardmaster

759,00

599,00

Veilig betalen

Laagste prijsgarantie


Yardmaster is een kwaliteitsmerk op het gebied van bergingen. Yardmaster heeft zowel compacte bergingen voor tuingereedschap of tuinmeubels tot complete garages waarin u de auto kwijt kunt. De bergingen van Yardmaster zijn bovendien onderhoudsvrij. Zeker in het natte klimaat hier in Nederland is dat erg prettig. Door de neutrale tinten passen alle modellen prima in uw tuin. De montage van de bergingen is eenvoudig, u krijgt alle bevestigingsmaterialen en een duidelijke bouwtekening.

 

Bij een Yardmaster berging zit daarnaast standaard een verankeringspakket. Hiermee is uw berging direct bestand tegen harde wind. De onderdelen zijn gemaakt van verzinkt staal met daarover een coating van polymeer (kunststof). Bij levering krijgt u ook roestvrijstalen schroeven waarmee u de berging in elkaar zet. Daarnaast krijgt u standaard 12 jaar garantie op doorroesten van onbeschadigde panelen.