Overkapping 3x4

Bent u op zoek naar een mooie, ruime tuinoplossing voor uw tuin waardoor u het hele jaar door beschut kunt zitten? Kies dan voor een overkapping van 3x4 van iGarden. Onze functionele terrasoverkappingen zijn de perfecte oplossing voor iedere tuin. Daarom bieden wij een ruim assortiment overkappingen aan. Neem snel een kijkje in het assortiment en ontdek of er een geschikte terrasoverkapping van 3x4 meter voor u bij zit.

Er zijn helaas geen producten gevonden in deze categorie en/of met deze filters.


Geniet van uw tuin dankzij een overkapping van 3x4 voor uw terras

Wilt u genieten van uw heerlijke tuin, ongeacht het weer? U wilt dan waarschijnlijk beschut kunnen zitten bij bijvoorbeeld regen. En heeft u een grote tuinset? Dan zal deze ook het liefst beschut moeten staan. Een overkapping van 3x4 biedt de perfecte oplossing. Dankzij deze overkapping zit u altijd veilig en droog, zelfs met de wisselvallige Nederlandse weersomstandigheden. U wilt uiteraard niet dat een zonovergoten dag in uw tuin in het water valt door een plotselinge hevige plensbui. Met een overkapping van 3x4 van iGarden bent u beschermd tegen hevige neerslag, maar ook tegen fel zonlicht. Zo kunt u altijd genieten van uw tuin. Daarnaast kunt u al uw tuinmeubilair veilig buiten laten staan, zonder dat u het risico loopt dat deze beschadigd raakt door neerslag.

 

Verschillende stijlen terrasoverkappingen voor iedere tuin

Bij iGarden begrijpen we dat iedere tuin anders is. Daarom bieden we verschillende overkappingen van 3x4 aan. Zo bieden we overkappingen met een modern karakter dankzij een kenmerkend plat dak. Dit type overkapping staat bijvoorbeeld prachtig in een tuin met moderne uitstraling. Wilt u een meer traditionele overkapping? Kies dan voor een overkapping met piramidedak. Wat uw wens ook is, bij iGarden hebben we voor iedere tuin een geschikte overkapping. Bent u op zoek naar een kleiner model? Wij bieden ook kleinere terrasoverkappingen aan van bijvoorbeeld 2x3 meter. Maar ook voor grotere exemplaren zoals 4x4 meter slaagt u bij iGarden.

 

Waarom een overkapping van 3x4 kopen bij iGarden?

Er zijn veel redenen om voor iGarden te kiezen als u een overkapping van 3x4 gaat kopen. Wij zetten de belangrijkste voor u op een rij: