Overkapping 5x3

Bent u op zoek naar een oplossing voor uw tuin, waardoor u het hele jaar door kunt genieten van uw tuin? Dan is een overkapping van 5x3 meter van iGarden iets voor u. Een overkapping van 5x3 meter biedt beschutting en comfort in de buitenlucht. Bekijk daarom snel ons assortiment en ontdek of er een overkapping van 5x3 tussen zit die bij uw tuin past.

Er zijn helaas geen producten gevonden in deze categorie en/of met deze filters.


Ontdek de voordelen van een overkapping van 5x3 voor uw terras

Heeft u een grote tuinset waar u eigenlijk het hele jaar door wel van wilt genieten? In dat geval is het fijn als u overdekt kunt zitten. Een overkapping van 5x3 biedt de perfecte oplossing. De Nederlandse weersomstandigheden kunnen ooit onvoorspelbaar en wisselvallig zijn. Wanneer u op een mooie dag buiten van uw terras aan het genieten bent, wilt u natuurlijk niet dat deze verpest kan worden door een plotselinge bui. Met een overkapping van 5x3 van iGarden bent u beschermd tegen fel zonlicht en harde regenval. U kunt dus altijd genieten van uw tuinset. Daarnaast kunt u uw tuinmeubilair veilig laten staan, zonder dat u zich druk hoeft te maken over eventuele schade door neerslag.

 

Keuze uit verschillende stijlen overkappingen

Iedere tuin is natuurlijk anders. Daarom hebben we bij iGarden verschillende overkappingen van 5x3. Welke stijl u ook verkiest, bij iGarden hebben we voor iedere wens de perfecte terrasoverkapping. Daarnaast kunt u ook kiezen tussen een plat dak overkapping of een piramide overkapping. Een plat dak overkapping van 5x3 is ideaal voor wanneer u in uw tuin een moderne sfeer wilt creëren. Ook hebben we overkappingen in verschillende materialen en groottes. Zo vindt u altijd wel een overkapping die in uw tuin past.

 

Waarom een overkapping van 5x3 kopen bij iGarden?

Er zijn veel redenen om voor iGarden te kiezen als u een overkapping van 5x3 gaat kopen. Wij zetten de belangrijkste voor u op een rij: