Hoektuinhuizen

Heeft u een lastige tuin of wilt u gewoon niet zo’n simpel vierkant tuinhuis? Dan is een hoektuinhuis de ideale oplossing voor u! Onze hoektuinhuizen zijn beschikbaar in verschillende materialen, vormen en formaten. Zo is er voor iedere tuin een perfecte oplossing. Ons assortiment tuinhuizen bestaat uit verschillende varianten met meerdere hoeken. Neem dus snel een kijkje en vind simpel en snel online uw nieuwe hoektuinhuis.

Tuindeco Tuinhuis Funen

Tuindeco Tuinhuis Funen

598 x 598 cm (b x d)

Levertijd op aanvraag blokhut

6.199,00

5.579,00

Veilig betalen

Laagste prijsgarantie!


Hoektuinhuizen: een oplossing voor iedere tuin

Als u het hele jaar door wilt genieten van uw tuin, maar u ook te maken heeft met een lastige tuin, of gewoon een opvallender tuinhuis in uw tuin wilt plaatsen? Dan zijn hoektuinhuizen wellicht de perfecte uitkomst voor u. Een tuinhuis met meerdere hoeken valt echt op in uw tuin en kan door de specifieke vormen ook in iedere tuin geplaatst worden. U vindt bij iGarden 5-hoekige tuinhuizen, maar ook tuinhuizen met meerdere hoeken. Zo is er voor iedere tuin wel een geschikt hoektuinhuis te vinden.

 

Verschillende soorten hoektuinhuizen

Hoektuinhuizen zijn erg praktisch, vooral in de hoek van uw tuin. Daarnaast maken meerdere hoeken het eenvoudig om spullen in het tuinhuis te stallen. Zo kunt u er eenvoudig uw tuingereedschap plaatsen. Maar u kunt het ook gebruiken als extra zitruimte. Ons assortiment bestaat uit reguliere hoektuinhuizen, maar u vindt er ook hoektuinhuizen met overkapping. Het voordeel van een tuinhuis met overkapping of veranda is dat u ook in de buitenlucht beschut kunt zitten. Geniet dus maximaal door te kiezen voor een hoektuinhuis met overkapping.

 

De voordelen van hoektuinhuizen

Hoektuinhuizen hebben het grootste voordeel dat u deze gemakkelijk in de hoek van uw tuin kwijt kunt. Hierdoor neemt een hoektuinhuis in de regel vaak minder ruimte in beslag dan eenzelfde formaat tuinhuis. Daarnaast geniet u met een hoektuinhuis van dezelfde voordelen als bij een vierkant tuinhuis. Zo slaat u eenvoudig al uw tuingereedschap op in een hoektuinhuis, maar is deze ook zeker geschikt als fietsenstalling. Wilt u extra genieten van uw tuin? Plaats dan enkele meubels in uw hoektuinhuis en ontspan het hele jaar door. Bekijk snel het assortiment hoektuinhuizen van iGarden en vind het perfecte exemplaar voor uw tuin.

 

Waarom een hoektuinhuis kopen bij iGarden?

Er zijn veel redenen om voor iGarden te kiezen als u een hoektuinhuis gaat kopen. Wij zetten de belangrijkste voor u op een rij: