Klantenservice

Biohort Bergingen

Biohort bergingen, de perfecte berging

Het opbergen van tuingereedschap, tuinkussens, meubilair, speelgoed en fietsen is bepaald niet het leukste aspect van het buitenleven. Schuurtjes zijn steevast te klein en te onoverzichtelijk, rommel is er altijd in te grote hoeveelheden.

 

Biohort biedt een pasklare oplossing in veel formaten. Van tuinkast tot bergin, van bergkist en StoreMax tot hobbybox. Alles dat slingert of in de weg staat, wordt voortaan veilig en overzichtelijk opgeborgen. Voor het eerst werd er ook goed nagedacht over de looks van de berging. Geen truttigheid, maar een strak design dat past bij moderne architectuur. Duurzaamheid staat vast, op alle producten biedt Biohort een garantie van 20 jaar. Alle bergingen worden geleverd in de vorm van een bouwpakket dat eenvoudig zelf te monteren en te plaatsen is.

 

Nieuwe Biohort kleuren voor de Europa berging

Nieuw in 2010 is dat de Biohort Europa nu ook in de kleur Antraciet Metallic te verkrijgen is. Ook nieuw is dat de Biohort hobbybox nu een zware deksel heeft waar men op kan zitten.

 

Met een Biohort berging kies je voor kwaliteit

BIohort bergingen bieden de beste kwaliteit, functionaliteit en zekerheid. Onze klanten waarderen in het bijzonder de lange levensduur en onderhoudsvrijheid van onze opbergsystemen. Uw tevredeheid staat bij Biohort voorop! Doordacht design en de hoge Oostenrijkse kwaliteitsstandaard in de verwerking betekenen dat u decennia lang plezier zult hebben van uw Biohort product.

 

Biohort bergingen staan al meer dan 30 jaar tot uw dienst, zodat wij met een gerust geweten 20 jaar garantie tegen roest kunnen geven. Wij verwerken alleen hoogwaardig materiaal van West Europese leveranciers.