Klantenservice

KS Tuinverlichting

Buitenverlichting/Tuinverlichting

De keuze van tuinverlichting blijft altijd een persoonlijke smaak. Voor een goede sfeer rondom het huis en de tuin zal in het algemeen gekozen worden voor een klassieke uitvoering. In onze webshop vindt u de uitgebreide collectie van KS buitenverlichting. KS is een Nederlands kwaliteitsmerk en staat al ruim 35 jaar bekend op het gebied van exclusieve buitenverlichting.

 

Deze nostalgische modellen zorgen er immers altijd voor, zelfs als ze niet branden, voor een prachtige uitstraling in uw tuin of aan de gevel van uw huis.

 

Naast de oud-hollandse modellen is er tevens een grote keuze in semi-klassieke modellen, hedendaags design en roestvrij stalen uitvoeringen.
De KS lantaarnpalen en lantaarnkappen zijn handgemaakt in hun eigen gieterij waardoor deze producten vervaardigd zijn van een hoogwaardige kwaliteit aluminium met toevoeging van titaan magnesium. De componenten worden gegoten en vervolgens voorzien van een anticorrosielaag en afgewerkt met een polyester poedercoating, voor de best mogelijke afwerking.

Door het productieproces is KS in staat een gegarandeerd KS kwaliteitsproduct af te leveren dat voldoet aan de hoogste eisen, met het High Quality keurmerk.

 

Elke keuze zal ongetwijfeld het door u gewenste resultaat opleveren. Verlichting rondom het huis geeft immers altijd een veilig gevoel. Het geeft een warme toegang tot uw woning en schrikt ongenode gasten af.